EUrópa Sátor

Pöttöm program

A program keretében az egészen mini, 0–3 éves babáknak készülünk játékokkal. 2–4 m2, talajtakarással (gyékény) borított játékteret építünk a legkisebbek számára, ahol csúszva-mászva, igényes játékokon keresztül, ismerkedhetnek a nagyvilággal. Foglalkoztató rész: fajátékok , puzzle- és tologatós játékok, építőjátékok, képességfejlesztő játékok. Mozgásos rész: ugráló labdák, libikóka, bilibo

 

Lurkó program

A program keretében a 3–6 éves gyerekeknek készülünk játékokkal. Végre egy hely, ahol a gyerekek is európai polgárnak érezhetik magukat. Szerepjátékok a legkisebb uniós polgárcsemetéknek. Ezen a kis játékszigeten (2–4 m2) a gyerekek a konyhában nemzeti ételeket készíthetnek, amelyekhez az alapanyagokat a boltban vásárolhatják meg és euróval fizethetnek. Reméljük, senki nem kap az elkészített ételektől gyomorrontást, de ha mégis, akkor az orvosi felszereléssel azonnal a segítségére sietnek a többiek.

 

EU Memória

Az óriás memóriatáblánkon a gyerekeknek és szüleiknek országokat híres emberek arcaival kell párosítaniuk, híres művészekkel, kiemelkedő politikusokkal és elismert színészekkel találkoznak a játékban.

 

Mágnes Tábla

A táblán az EU vaktérképére olyan jelképeket kell a megfelelő helyre elhelyezni, mint az Eiffel torony, vagy egy bikaviadal képe.

 

Nyelvi sokszínűség

Egy óriás táblán olyan alapszavak, mint köszönöm, vagy egy egyszerű köszönés, különböző nyelveken szerepelnek majd. A feladat: az ugyanazt jelentő szavakat egy csoportban összesíteni.

 

Óriás 3D kocka puzzle

 

Színes ceruzák és színezők

 

Szélforgó készítés

 

EU-s totók felnőtteknek

Európai utazás és gasztronómia témában tölthetnek ki totókat a felnőttek kisebb nyereményekért.

Facebook