Magic-Team Pécs

„Magic-Team Pécs, Velünk varázslatosabb a világ!”

A Magic-Team Pécs vállalkozási formában már 5 éve működik. Fő tevékenységeink:

Rendezvény kellékek bérbeadása, üzemeltetése, Játszóházi szolgáltatások, Csillámtetoválás, Cukorka-ágyúzás, Rendezvény Hangosítás és Műsorvezetésben nyilvánul meg. Kisebb mértékben foglalkozunk, Reklám,- és Ajándéktárgyak, Reklám, Rendezvény és Autódekoráció, Homokgravírozás elkészítésével.

Rendezvény kellékek, Hangosítás, Műsorvezetés:
A kelléktárunk folyamatosan bővül: Rendezvény szemetesek (zsáktartó állvány), Könyöklők, Kézműves és vásári sátrak, mobil fedett színpadok bérlésére van lehetőség. 6000 W hangosítással rendelkezünk, ezáltal vállalni tudjuk családi, vállalati, falusi vagy városi rendezvények kisebb-nagyobb hangosítását, hang technikussal, műsorvezetővel. Disco, Video-Disco, Karaoke Party lebonyolítását is vállaljuk a megfelelő hang,- és látványtechnikával.

Játszóházi szolgáltatások:
Ebben a szolgáltatási ágban, szinte minden kellékünk meg van, ami egy gyermekrendezvényre kellhet. Légvárak, Trambulinok, Hagyományőrző és ügyességi fajátékok, Óriás társasjátékok, Kreatív kézműves foglalkozások kellékei, Arcfestés, Csillámtetoválás, itt szeretném kiemelni, hogy Dél-Dunántúl legnagyobb Csillámtetkó Standjával mi rendelkezünk (5 profi festő, 50 szín, 500 féle minta), elektromos kisautók bérbeadása-üzemeltetése, Óriás Buborék Standon lehetőség nyílik különböző eszközökkel minél nagyobb, óriás buborékok készítésére, miközben a buborékgépeink buborék kavalkádot csinálnak.

Cukorka Ágyúzás:
Rendkívül nagy látványeleme lehet egy rendezvénynek a Cukorka Ágyúzás, mivel a felröppenő cukorkák nem csak a gyermekek arcára csalnak mosolyt. A Cukorka Ágyú nem lőporral, hanem sűrített levegővel működik. Nem kell hozzá tűzrendészeti engedély, nincs nagy hanghatás, nem ijednek a kisebb gyermekek sem. Kül,- és beltéren egyaránt használható. Lehetőség van arra is, hogy nem egy, hanem több ágyúval lőjünk és nemcsak cukorkát, hanem virágszirmot, rízst, apróbb reklám ajándéktárgyakat, pólókat, kedvezmény kupont, konfettit, plüssfigurákat, hogy a rendezvény jellegéhez a legjobban igazodó legyen a töltet.

Facebook